Din matbutik i skärgården!

Nagu bjuder sedan urminnes tider på det mesta man kan önska av Åbolands skärgård. Unik natur, ett levande ”skäricentrum” i kyrkbyn, en pulserande aktiv gästhamn, en vacker gråstenskyrka. Någonting viktigt lyste emellertid många år med sin frånvaro: en egen K-butik. För att få tag på K-kedjans produkter och specialerbjudanden blev Pärre och Lisa från Nagu tidigare tvungna att sätta sig vid ratt eller roder och styra kosan mot fastlandet. Köpman Jörgen gjorde slag i saken och hämtade K till Nagu, och gjorde därmed slut på det onödiga resandet!
Som stadsbo har man blivit tvungen att vänja sig vid supermarketar och köpcentra, med jäkt, köer samt stora och trånga parkeringsplatser. I ”skärin” däremot har vi det annorlunda. Idag kan du glömma trängseln och lämna jäktet bakom dig. Idag hittar du samma breda sortiment som på fastlandet hos oss, kryddat med personlig service och sida vid sida med lokala ”specialare” och närproducerade delikatesser. Och inte nog med det, hos oss byggs sortimentet i bästa tänkbara närbutiksanda tillsammans med dig!
Hos oss bunkrar du för både vardag och fest. Stick dig in – vi lovar att du inte blir besviken! Och kom ihåg, hos oss gäller Plussa-kortet!

Vi har det mesta!

K-Market Nagu är en liten och samtidigt stor närbutik! Vår golvyta på 730 m2 räcker till för ett sortiment som sätter häpnadens finger i förvåningens mun hos de flesta av oss.
Hos oss är färskvarorna färska. Köttet, fisken, frukten och grönsakerna får det att vattnas på tungan, och för den som verkligen vill känna doften av hav och tång säljer fiskare Börje under hela vinterhalvåret fisk direkt över disk i våra utrymmen. Bröd och bakverk kommer från både när och fjärran, och närbrödet faktiskt både doftar och är ännu varmt när det landar på våra hyllor.
Men vi vet också att ett gott sortiment inte allena räcker till för att klistra ett leende på dina läppar när du är ute och handlar. Miljön är också viktig. Hos oss hittar du rymd, ljus och trevnad som får dig på gott humör så fort du kliver över tröskeln.

Färskvaror från lokala producenter

”Speciellt stolt är jag över vårt sortiment vad beträffar färskvaror. Vi har optimerat vårt utbud för att det ska tillfredsställa även de mest krävande kundernas önskemål. Vi har också ett brett utbud av lokalproducerade produkter” – Köpman Jörgen Eklund.

Proffsig personal

Vår allra viktigaste trevnadskomponent går emellertid på två ben. Vi talar alltså om vår kunniga och serviceinriktade personal! Hos oss hälsas du glatt välkommen av köpman Jörgen med sitt 6-personersteam, och på sommaren är vi mer än dubbelt så många. Alla förstår vi hur mycket en god och personlig service betyder för din trivsel – och vi vill ju verkligen att du ska trivas hos oss.

Rulla till toppen