Vi har det mesta!

K-Market Nagu är en liten och samtidigt stor närbutik! Vår golvyta på 730 m2 räcker till för ett sortiment som sätter häpnadens finger i förvåningens mun hos de flesta av oss.

Hos oss är färskvarorna färska. Köttet, fisken, frukten och grönsakerna får det att vattnas på tungan, och för den som verkligen vill känna doften av hav och tång säljer fiskare Börje under hela vinterhalvåret fisk direkt över disk i våra utrymmen. Bröd och bakverk kommer från både när och fjärran, och närbrödet faktiskt både doftar och är ännu varmt när det landar på våra hyllor.

Men vi vet också att ett gott sortiment inte allena räcker till för att klistra ett leende på dina läppar när du är ute och handlar. Miljön är också viktig. Hos oss hittar du rymd, ljus och trevnad som får dig på gott humör så fort du kliver över tröskeln.

Färskvaror från lokala producenter

Speciellt stolta är vi över vårt sortiment vad beträffar färskvaror. Vi har optimerat vårt utbud för att det ska tillfredsställa även de mest krävande kundernas önskemål. Vi har också ett brett utbud av lokalproducerade produkter.

Proffsig personal

Vår allra viktigaste trevnadskomponent går emellertid på två ben. Vi talar alltså om vår kunniga och serviceinriktade personal! Hos oss hälsas du glatt välkommen av köpman Mikael med sitt 6-personersteam, och på sommaren är vi mer än dubbelt så många. Alla förstår vi hur mycket en god och personlig service betyder för din trivsel – och vi vill ju verkligen att du ska trivas hos oss.

Nätbutik

Vi levererar också till dig som bor riktigt perifert. Beställ enkelt på nätet eller K-Ruoka-appen så levererar vi kassarna hem till dig. Mer om detta under nätbutik.

Prepaid

Vi har prepaid mobil- och dataabonnemang till salu. Därtill flertalet av de mest vanliga laddningsbara presentkorten.

Tipstjänst

Vi är tipstjänstombud för Veikkaus Oy. 

Flytgas

Vi säljer de vanligaste modellerna av flytgas. Även bytesmöjlighet av tomma flaskor.

Köp&Lyft

Köp&Lyft -tjänsten underlättar livet för dig. Vi har blivit din virtuella bankkautomat. Hos oss kan lyfta kontanter med ditt inhemska debet- eller Electron-kort på samma gång som du sköter dina uppköp.

Rulla till toppen