Tilat & Palvelut

Nauvosta löytyy yhtä ja toista!

K-Market Nauvo on pieni, mutta samalla suuri lähikauppa! 730 m2:n lattia-ala riittää valikoimalle, joka takuulla lyö vaativammankin ällikällä. Meillä tuoreus on taattu, oli kyseessä sitten liha, kala, hedelmät tai vihannekset. Kalastaja Börje myy talvikaudella vastapyydettyä kalaa tiloissamme – suoraan sinulle. Myös leivät ja leipomotuotteet löytävät tiensä meille helposti – niitä tulee niin läheltä, kuin kaukaakin, ja lähileipä tuoksuu lämpimänä vielä hyllyssäkin. Hyvä valikoima ei kuitenkaan välttämättä riitä tuomaan hymyä huulillesi. Tila ja viihtyvyys ovat yhtälailla tärkeitä. Meiltä löydät sekä tilaa, valoa ja viihtyisyyttä. Hyvä mieli on taattu jo siitä hetkestä, kun astut kauppaan.

Tuoreet tuotteen läheltä

Erityisen ylpeä olemme tuoreiden tuotteiden valikoimastamme. Olemme sovittaneet tarjontamme vastataksemme jopa vaativimpien asiakkaidemme toiveisiin. Valikoimamme on laaja myös, mitä tulee paikallisesti tuotettuihin tuotteisiin.

Osaava tiimi

Tärkeimmät viihtymistekijämme ovat kuitenkin kaksijalkaisia. Puhumme siis osaavasta ja palveluhenkisestä henkilökunnastamme. Kauppias Jörgen 6-hengen tiimillään toivottaa sinut iloisesti tervetulleeksi, ja kesäisin toivottajia on peräti tuplasti. Kaikkihan tiedämme miten tärkeä hyvä palvelu on viihtymiselle, ja mehän todella toivomme sinun viihtyvän täällä!

Verkkokauppa

Toimitamme myös sinulle, joka asut todella syrjäisellä alueella. Tilaa helposti verkkosivustoltamme tai K-Ruoka-sovelluksen kautta, ja toimitamme ostoksesi suoraan kotiovellesi. Lisätietoja tästä löydät verkkokauppamme osiosta.

Prepaid

Meillä on myynnissä prepaid-mobiili- ja datapaketteja. Lisäksi tarjoamme useita yleisimpiä ladattavia lahjakortteja.

Veikkauspalvelu

Olemme Veikkaus Oy:n veikkausasiamies.

Nestekaasu

Myymme yleisimpiä nestekaasumalleja. Tarjoamme myös tyhjien kaasupullojen vaihtomahdollisuutta.

Osta&Nosta

Osta&Nosta -palvelu helpottaa elämääsi. Olemme tulevan virtuaalisen pankkiautomaattisi. Voit nostaa käteistä kotimaisella debit- tai Electron-kortilla samalla kun hoidat ostoksesi.

Scroll to Top