• k-market-nagu butiken

K-Market Nauvo

Olemme suuretkin mittasuhteet täyttävä lähikauppasi saaristossa. Muutama vuosi sitten toimme K-ketjun lähelle sinua, samoilla eduilla, ystävällisellä palvelulla ja laajalla valikoimalla, kuin mantereellakin. Kauppias Jörgen pitää huolen siitä, että hyllymme ovat täynnä niin paikallista lähiruokaa, kuin myös suosittuja ja laadukkaita Pirkka-tuotteita. Lisäksi paistamme ja grillaamme itse, ja kiireiselle kokille meillä on tarjota laaja valikoima valmisruokia.
Olemme moderni ja trendikäs K-marketti turvallisen ja läheisen lähikaupan vaatteissa. Käy ihmeessä tutustumassa valikoimiimme, äläkä unohda erikoistarjouksiamme!

Lähiruokaa saaristosta

Uskomme paikalliseen ja pienimuotoiseen. Kokeile lähiherkkuja hyllyiltämme, niin tiedät mistä me puhumme! Tuoretta leipää Nauvosta ja Korppoosta ja maukasta kalaa Turunmaan ja Ahvenanmaan saaristosta. Kalahan tunnetusti maistuu kaikkein parhaimmalta tuoreena ja lähialueelta kalastettuna – matkustaminen uuvuttaa kalankin! Vihanneksemme ja salaattimme saamme suoraan paikallisilta tuottajilta.

Veneellä kauppareissulle!

Saaristo ja kesä kulkevat käsi kädessä, eikö totta? Ja kesäänhän kuuluu veneily. Jo jäiden lähdettyä ja aina syksyyn asti laiturimme aivan kaupan nurkan takana odottaa sinua ostoksille. Mikäs sen helpompaa, kuin omalla veneellä tuleminen kaupan nurkalle?

K-Market Nagu verkkokauppa

Verkkokauppa & Tavaratoimitukset

Ostokset kätevästi verkkokaupasta valmiiksi keräiltynä kauppaan tai suoraan kotiovelle.

Scroll to Top