Ruokamarkettisi saaristossa!

Nauvosta löytyy yhtä ja toista. Ainutlaatuinen luonto, elävä ”saaristokylä” meren syleilyssä, eloisa vierassatama huippupalveluiden kera, kaunis kivikirkkokin meiltä löytyy, mutta monien vuosien ajan Nauvolta puuttui oma K-kauppa! Pärren ja Lisan piti ennen vanhaan istahtaa rattiin tai ruoriin ja kääntää nokkansa mantereelle päin, jotta saivat pöydälleen K-ketjun tuotteita, tai pystyivät hyötymään ketjun tarjousvalikoimasta ja eduista. No, kauppias Jörgen laittoi tälle lopun ja toi K:n saaristoon.
Kaupungista olemme tottuneita marketteihin ja ostoskeskuksiin, joissa jonot, kiire, isot parkkialueet ja ahtaat paikat kuuluvat asiaan. Meillä saaristossa elämä on aivan toista. Nyt voit unohtaa ostoskiireet mantereelle. Meiltä löydät saman laajan valikoiman, vieläpä höystettynä hyvällä ja henkilökohtaisella palvelulla, ja bonuksena vielä paikalliset erikoisuudet ja lähiherkut. Kuten kunnon lähikaupassa kuuluukin rakennamme valikoiman yhdessä sinun kanssasi.
Meiltä löydät arjen perusruuat ja juhlan herkut. Poikkea käymässä – uskallamme luvata, ettet tule pettymään. Ja muista ottaa Plussakorttisi mukaan!

Laajat valikoimat

K-Market Nauvo on pieni, mutta samalla suuri lähikauppa! 730 m2:n lattia-ala riittää valikoimalle, joka takuulla lyö vaativammankin ällikällä.
Meillä tuoreus on taattu, oli kyseessä sitten liha, kala, hedelmät tai vihannekset. Kalastaja Börje myy talvikaudella vastapyydettyä kalaa tiloissamme – suoraan sinulle. Myös leivät ja leipomotuotteet löytävät tiensä meille helposti – niitä tulee niin läheltä, kuin kaukaakin, ja lähileipä tuoksuu lämpimänä vielä hyllyssäkin.
Hyvä valikoima ei kuitenkaan välttämättä riitä tuomaan hymyä huulillesi. Tila ja viihtyvyys ovat yhtälailla tärkeitä. Meiltä löydät sekä tilaa, valoa ja viihtyisyyttä. Hyvä mieli on taattu jo siitä hetkestä, kun astut kauppaan.

Tuoreet tuotteen läheltä

”Erityisen ylpeä olen tuoreiden tuotteiden valikoimastamme. Olemme sovittaneet tarjontamme vastataksemme jopa vaativimpien asiakkaidemme toiveisiin. Valikoimamme on laaja myös, mitä tulee paikallisesti tuotettuihin tuotteisiin”
– Kauppias Jörgen Eklund.

Osaava tiimi

Tärkeimmät viihtymistekijämme ovat kuitenkin kaksijalkaisia. Puhumme siis osaavasta ja palveluhenkisestä henkilökunnastamme. Kauppias Jörgen 6-hengen tiimillään toivottaa sinut iloisesti tervetulleeksi, ja kesäisin toivottajia on peräti tuplasti. Kaikkihan tiedämme miten tärkeä hyvä palvelu on viihtymiselle, ja mehän todella toivomme sinun viihtyvän täällä!

Scroll to Top